MASAJ

Masaj cu pietre vulcanice
Tehnica eficienta de relaxare si de imbunatatire a circulatiei sanguine, masajul cu pietre vulcanice a fost folosit din cele mai vechi timpuri in medicina orientala. Imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, metabolismul celular, ajuta la detoxifierea organismului si elimina insomnia. Terapia cu pietre vulcanice este una din cele mai potrivite remedii pentru relaxare, stari de stress, anxietate, probleme ale spatelui, dureri musculare.

Masajul cu ventuze de silicon
Practicat de mii de ani, masajul cu ventuze are efecte deosebite in tratarea celulitei, imbunatatirea circulatiei si eliminarea toxinelor. Pot fi de asemenea tratate migrenele, durerile de spate si musculare, constipatia, inflamatii ale plamanilor si bronhiilor. Masajul incurajeaza limfodrenajul, innoirea celulelor, pielea devenind astfel mai ferma.

Masaj anticelulitic
Masajul anticelulitic este o solutie eficienta urmarind restabilirea circulatiei adecvate. Efectele lui sunt stimularea circulatiei sanguine arteriala si venoasa, eliminarea toxinelor din organism, diminuarea stratului adipos, scaderea circumferintei corporale, imbunatatirea aspectului pielii.

Masaj de relaxare
Masajul ajuta la eliberarea de endorfine si serotonina, avand astfel un puternic impact la nivel psihologic. Pentru rezultate cat mai bune, tratamentul se efectueaza intr-o ambianta placuta, utilizand uleiuri aromate si muzica linistitoare. Masajul relaxeaza musculatura, stimuleaza circulatia, elimina stresul si oboseala, atenueaza contracturile musculare, mentine elasticitatea pielii, pastreaza mobilitatea articulatiilor, elimina insomnia si normalizeaza activitatea creierului, stimuland in acelasi timp sistemul imunitar.

Newsletter

Rezervari

gclub logo footer

 

© 2019 G Club Breaza
Creare Site Desy.ro

butonsuna pus in index.php din tema